Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Scooterrijles - Haal je scooterrijbewijs in 1 dag!

Wil je scooter of brommer rijden? Dan heb je het bromfietsrijbewijs (AM) nodig

Bromfietsrijles bij Easy2Drive Verkeersopleidingen voor Almere, Huizen, 't Gooi, Amsterdam, Bussum, Hilversum, Eemnes, Laren, Flevoland, Vechtstreek, Naarden,Kortenhoef, Loosdrecht en nog veel meer plaatsen! Haal je scooterrijbewijs in 1 dag!

Theorie bromfiets en snorfiets

Voor het behalen van je bromfietsrijbewijs (zowel bromfiets als snorfiets) moet je eerst je bromfietstheorie halen. Het theorie examen kost bij het CBR € 48,00. Voor het reserveren en verdere administratieve afwikkeling van dit examen rekenen wij € 12,00. Voor het reserveren van dit theorie examen kun je contact met ons opnemen. Je kunt theorie examen bij het CBR doen vanaf 15,5 jaar.

Je kunt zelf via mijn.cbr.nl een theorie-examen reserveren wanneer het jou uitkomt. Het CBR rekent € 48,00 voor een theorie-examen auto, motor of bromfiets.

Als wij de reservering uit handen nemen rekenen wij € 60,00. Zodra de betaling bij ons binnen is, versturen wij het benodigde reserveringsnummer voor het examen zodat aan het examen deelgenomen kan worden.

Theoriecursus klassikaal Bromfiets

Voordat je begint aan je bromfietsopleiding moet je in het bezit zijn van je theorie, pas dan mag je de openbare weg op om rijles te volgen. Je mag theorie-examen doen voor de bromfiets vanaf 15,5 jaar. Als je op of rond je 16e verjaardag je bromfietsrijbewijs wilt halen dan adviseren wij je ervoor te zorgen dat je ongeveer 1 tot 2 maanden voor je verjaardag in het bezit bent van je theorie. Het theorie-examen is best pittig en er wordt veel van je gevraagd. Met name jongeren tussen 15 en 17 jaar hebben best veel moeite om het theorie-examen te halen. Door onze cursus te volgen slaagt echter ook deze doelgroep voor 95% in 1 keer en daar kun je jezelf een hoop extra kosten mee besparen. De kosten voor de cursus zijn € 99,00 en dat is inclusief het Basic online theoriepakket. Kijk hier voor de beschikbare cursusdata.

Praktijkrijlessen bromfiets en snorfiets

Na het behalen van je bromfietstheorie kun je rijlessen volgen. Bromfietsrijles wordt door ons gegeven op scooters. Wij kennen twee soorten dagopleidngen voor het behalen van het bromfietsrijbewijs, namelijk privéles of groepsles aan maximaal 3 cursisten. Voor het volgen van rijlessen moet je 16 jaar zijn! Voor personen die moeilijker leren of met AD(H)D of ASS adviseren we de privéopleiding.

Scooterrijles in de winter

Bromfietsopleidingen gaan het hele jaar door, dus ook in de winter! Onze scooters zijn voorzien van handvatverwarming en met de juiste kleding ben je dus optimaal bestand tegen de kou!

 

Brommerpakket Duo / Trio all-in

 

Dit is inclusief:

  • Ivm hygiëne gebruik van eigen kleding en helm
  • Theoriepakket Basic online 30 uur en 1 theorie-examen
  • Praktijkopleiding 4 uur voorafgaand aan examen
  • Praktijkexamen bij het CBR

Kijk hier voor onze aanbieding

Ben je al in het bezit van je bromfiets theoriecertificaat en wil je op korte termijn je brommerrijbewijs halen zonder afhankelijk te zijn van een duo- of triokandidaat? Kies dan voor de Privéopleiding bromfiets. Uniek in 't Gooi!!

Brommerpakket Privé

Dit is inclusief:

  • Ivm hygiëne gebruik van eigen kleding en helm ningen)
  • Praktijkopleiding 4 uur privé voorafgaand aan examen
  • Praktijkexamen CBR

Kijk hier voor onze aanbieding.

 

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |