Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Theoriecursus in 1 dag!

Gemiddeld zakt 70% voor het theorie-examen (bron: CBR) maar als onze klassikale theoriecursus in 1 dag wordt gevolgd in combinatie met ons theorie onlinepakket slaagt via Easy2Drive Verkeersopleidingen minimaal 70% de eerste keer! De cursussuen worden gegeven voor kandidaten in 't Gooi, Almere,  Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, 's Graveland, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Muiderberg, Muiden, Naarden, Nerderhorst den Berg, Weesp en omgeving.

Hoe werkt het?

Zodra je bij ons de theoriecursus in 1 dag boekt, ontvang je een link om het online theoriepakket te downloaden en kun je meteen beginnen met leren. Wij reserveren na ontvangst van de betaling direct een theorie-examen. Via ons leerlingvolgsysteem kunnen wij je vorderingen inzien en bijhouden. Zodra je tenminste 80% van het online theoriepakket hebt doorlopen, delen wij je in op een cursusdag vlak voor je examen plaatsvind.Tijdens de cursus gaan we dieper op de materie in en en geven we een duidelijke uitleg over de logica van de regelgeving.

Na de stof te hebben behandeld oefenen we gezamenlijk een aantal examens zoals het ook bij het CBR gaat met voor ieder een eigen tablet. De cursus start om 9 uur en eindigt om 17:30 uur. Na de cursus heb je nog een paar dagen de tijd om zoveel mogelijk examens te oefenen via ons online theorie-pakket of bij ons op kantoor onder begeleiding. Je gaat op eigen gelegenheid naar het examen.

Theoriecursus Auto

Met ingang van 1 januari 2017 is de theoriecursus in 1 dag voor de Auto geintegreerd in onze rijlespakketten. Je mag alvast theorie-examen doen als je 16 jaar bent en na het behalen van je theorie is dit 1,5 jaar geldig. Natuurlijk kun je ook, als je geen leerling van ons bent, bij Easy2Drive Verkeersopleidingen de theoriecursus Auto in 1 dag volgen. De kosten voor de cursus zijn € 99,00 en dat is inclusief het Basic online theoriepakket. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier of per telefoon.

Theoriecursus Bromfiets

Voordat je begint aan je bromfietsopleiding moet je in het bezit zijn van je theorie, pas dan mag je de openbare weg op om rijles te volgen. Je mag theorie-examen doen voor de bromfiets vanaf 15,5 jaar. Als je op of rond je 16e verjaardag je bromfietsrijbewijs wilt halen dan adviseren wij je ervoor te zorgen dat je ongeveer 1 tot 2 maanden voor je verjaardag in het bezit bent van je theorie. Het theorie-examen is best pittig en er wordt veel van je gevraagd. Met name jongeren tussen 15 en 17 jaar hebben best veel moeite om het theorie-examen te halen. Door onze cursus te volgen slaagt echter ook deze doelgroep voor 95% in 1 keer en daar kun je jezelf een hoop extra kosten mee besparen. De kosten voor de cursus zijn € 99,00 en dat is inclusief het Basic online theoriepakket. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier of per telefoon.

Cursusdata

28-10-2023                 Theoriecursus Scooter (Vol)

11-11-2023                   Theoriecursus Auto (Vol)

25-11-2023                 Theoriecursus Scooter (Vol)

9-12-2023                   Theoriecursus Auto (Vol)

13-01-2024                 Theoriecursus Auto (Vol)

27-01-2024                  Theoriecursus Scooter (nog 8 plaatsen beschikbaar)

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |