Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Stage rijinstructeur bij Easy2Drive Verkeersopleidingen

Ben je bezig om een opleiding tot rijinstructeur te volgen en zoek je een stageplek zonder kosten? Dan ben je bij Easy2Drive Verkeersopleidingen voor je stageplaats aan het juiste adres. Wij zijn actief in het Gooi, Almere en Gooi en Vechtstreek. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al vele rijinstructeurs succesvol begeleid bij hun stage.

Na het behalen van examenfase 1 en 2 begint examenfase 3 en moet je stagelopen bij een rijschool. De stage bestaat uit de volgende onderdelen:,

  • tenminste 5 passieve uren waarbij je meerijdt met onze stagementor en je zo goed mee kunt kijken hoe er in de praktijk lesgegeven wordt. 1 Uur bestaat uit het meerijden met een CBR-praktijkexamen of tussentijdse toets (TTT) van een leerling van je stagementor. 4 van de 5 passieve uren mag je meerijden (en laten registreren bij IBKI via je portfolio) vóórdat je een stagepas hebt. Dat is echter niet verplicht. Voor het uur meerijden bij het CBR is wel een stagepas nodig.
  • ten minste 35 actieve uren waarbij je zelf lesgeeft aan echte rijbewijsleerlingen waarbij de stagementor meerijdt en jou coacht bij het geven van rijles.

Na de stage is het tijd om je WRM praktijkexamen aan te vragen bij het IBKI. Je legt dan een examen af waarbij je een praktijkles moet geven aan een echte rijbewijs leerling. Wij bieden als een van de weinigen een actieve begeleiding aan om je hierop voor te bereiden.

Ben je geslaagd voor het WRM praktijkexamen dan kun je bij ons direct aan de slag als ZZP’er. Als je voor ons gaat werken dan zijn er geen kosten verbonden aan de stage die je bij ons hebt gevolgd.

Heb je interesse om bij de leukste en wellicht beste rijschool van het Gooi, Almere en Gooi en Vechtstreek stage te lopen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, per email of door het contactformulier in te vullen. Wij maken dan meteen tijd voor je vrij.

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |