Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Theoriepakket online voor auto, brommer en motor

Online je theorie leren wanneer het jou het beste uitkomt?

Wij bieden de mogelijkheid om een online theoriecursus voor de auto, bromfiets en motor bij ons te volgen. Een complete cursus van 30 uur waarin eerst alle lesstof behandeld wordt. Ieder hoofdstuk van de theorie wordt afgesloten met een aantal tentamens. Wanneer je alle lesstof geleerd hebt, zijn er nog een aantal examens om te oefenen. Om precies te zijn voor de auto 55 examens, bromfiets 30 examens en voor de motor ook 30 examens.

Onze prijs voor dit fantastische pakket; slechts € 21,95!

 

De theorie-online cursus in combinatie met onze klassikale cursus zorgt voor 95% eerstgeslaagden

Wist u dat gemiddeld 70% per theorie-examen zakt! Bij ons niet. Met ons leerlingvolgsysteem kunnen wij de ontwikkelingen en vorderingen per leerling bijhouden. Zodra je de theorie voor minimaal 80% beheerst volg je bij ons de klassikale cursus een dag of een paar dagen voorafgaand aan je examen. Zo breng je gericht de theorie in de praktijk. Een mens leert door te zien, te horen en te doen. Met onze methode combineer je dit principe maximaal en behalen wij daardoor een hoog slagingspercentage.

Bij de online cursus heb je geen theorieboeken nodig!

Tevens bespaar je op boekkosten. De online theorie wordt stap voor stap online uitgelegd. Je hebt daardoor geen extra theorie boeken nodig om te leren. Hierdoor is de gemiddelde besparing aan boeken ca € 50,00!

Inloggen theoriecursus

Klik op onderstaande button, log in met je gegevens en leren maar!

 

 

Je kunt zelf via mijn.cbr.nl een theorie-examen reserveren wanneer het jou uitkomt. Het CBR rekent € 48,00 voor een theorie-examen auto, motor of bromfiets.

Als wij voor u de reservering uit handen nemen rekenen wij € 60,00. Zodra de betaling bij ons binnen is, versturen wij het benodigde reserveringsnummer voor het examen zodat u hieraan kunt deelnemen.

Opgeven voor het Basic online theoriepakket 30 uur:

Je kunt je voor deze cursus opgeven door onderstaand contactformulier invullen, dan nemen we contact met je op.

 

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |