Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Rijles en theorie in Almere - autorijles, motorrijles, scooterrijles en BE rijles

Woon je in Almere en wil je je rijbewijs halen? Kies voor Easy2Drive Verkeersopleidingen!

Velen zijn je al voorgegaan en hebben met tevredenheid hun rijopleiding bij ons gevolgd. Per jaar begeleiden we meer dan 800 mensen bij het behalen van een rijbewijs. Onze gepassioneerde instructeurs hebben voor ieder een leuke, vlotte en snelle opleiding in petto. Door met positieve feedback te werken, wordt je coachend begeleid naar het behalen van je rijbewijs waarbij een goede sfeer en professionaliteit centraal staan.

 

Wij zijn hét adres voor autorijles, scooterrijles, motorrijles,aanhangwagenrijles en theorieles in Almere Je kunt bij ons rijles volgen voor het  brommer rijbewijs, auto rijbewijs, motor rijbewijs en aanhangwagen rijbewijs.

 

Aanbiedingen voor rijles

Natuurlijk hebben we ook aanbiedingen voor het behalen van je scooter rijbewijs, auto rijbewijs, motor rijbewijs en aanhangwagen rijbewijs. Wil je van één van onze aanbiedingen profiteren of meer informatie? Klik op één van de doosjes of bel ons!

Wij bieden complete rijbewijspakketten, spoedopleidingen als ook losse rijlessen. Wilt u taxichauffeur worden? Dan kunt u bij ons naast deze reguliere opleidingen ook een taxiopleiding volgen, zowel theorie als praktijk en uw chauffeurskaart taxi behalen, volledig (TVP) en beperkt (TVPC).

Ervaar zelf hoe wij les geven door een gratis en vrijblijvende proefles aan te vragen!

Speciaal voor beginnende cursisten bieden wij de mogelijkheid om zonder verplichtingen dus geheel vrijblijvend een gratis proefles Auto te volgen. Tijdens de proefles kun je proeven van onze wijze van lesgeven, geven onze instructeurs een indicatie van het aantal benodigde lesuren, of er bepaalde vormen van angsten aanwezig zijn en of tussen de instructeur en leerling een klik is. Een goede sfeer is een belangrijke voorwaarde om te leren. Door de, op onze intest gebaseerde, afgegeven indicatie weet je vooraf waar je aan toe bent en kan een gedegen planning worden gemaakt om doelgericht naar het behalen van je rijbewijs toe te werken. De gratis en vrijblijvende proefles is voor cursisten die nog geen rijervaring hebben of al eerder rijlessen hebben gevolgd en geldt voor de categorie Auto (B). Na je proefles besluit je pas of je verder bij ons wilt lessen of toch liever bij een andere rijschool.

Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles auto aan.

Autorijles bij Easy2Drive Verkeersopleidingen in Almere

Voor de autorijlessen in Almere komen we je thuis ophalen. Naast losse rijles kun je bij ons ook terecht voor lespakketten, simulatorles en verkorte rijopleidingen. Met onze verkorte rijopleiding, de compactopleiding, is het mogelijk om in 2 tot 8 weken tijd je autorijbewijs te halen.

Praktijkboek rijles auto - De ideale voorbereiding op je rijles

Autorijden leer je zo bij Easy2Drive Verkeersopleidingen! Helemaal met ons handige praktijkboek. Met praktische tips en informatie stap je veel beter voorbereid in de lesauto. Het praktijkboek bevat alle onderdelen, handelingen en rijlessen die tijdens je rijopleiding aan bod komen. De hoofdtukken, onderdelen en handelingen worden in een makkelijk te begrijpen taal uitgelegd met tekeningen en 3D animaties. Lees meer over ons Praktijklesboek Auto.

Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles auto aan.

Motorrijles bij Easy2Drive Verkeersopleidingen in Almere

De motorlessen starten vanuit Huizen door onze KNMV instructeurs. Voordeel van motorrijles volgen vanaf onze rijschool in Huizen, is dat onze rijschool direct aan het oefenterrein ligt en in het examengebied van het CBR. Je bent dus geen (kostbare) lestijd kwijt met het rijden naar het AVB oefenterrein of naar de examenomgeving! We geven les met motorfietsen voorzien van ABS. Heb je geen vervoer om naar Huizen te komen of zijn er andere redenen om uitsluitend vanuit Almere motrrijles te willen volgen? Geen probleem. We bieden sinds kort ook motorrijles aan in Almere zelf. De minimale lengte is 1.61m.

Wil je kennismaken met ons en proeven van onze manier van lesgeven? Vraag dan de proefles motor aan. De kosten hiervoor bedragen € 30,00.

Scooterrijles bij Easy2Drive Verkeersopleidingen in Almere

Ook voor scooter rijles ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt kiezen voor een spoedcursus in 1 dag of voor losse rijlessen. Wij hebben alle faciliteiten voor het verzorgen van scooterrijles of brommerrijles in Huizen. Ook hiervoor geldt het voordeel dat onze rijschool in Huizen direct aan het oefenterrein ligt en in het examengebied van het CBR.

Kijk bij Bromfietsopleidingen voor meer informatie.

BE rijles bij Easy2Drive Verkeersopleidingen in Almere

Ook voor je BE rijles ben je bij ons aan het juiste adres.

In 2 halve dagen (of 1 hele dag) leiden we je op voor je BE rijbewijs. Je hoeft voor het BE examen niet opnieuw theorie-examen te doen. De privécursus kost inclusief praktijkexamen € 600,- . Tevens bieden we ook een Duo opleiding aan voor € 435,00 en dan heeft u les samen met een andere kandidaat. Naar aanleiding van de proefles wordt bepaald voor welke opleiding u in aanmerking komt. De proefles voor BE kost € 50,-.

Kijk bij Opleidingen voor meer informatie of vraag vandaag nog een proefles BE-rijbewijs aan

Theoriecursus bij Easy2Drive Verkeersopleidingen

Dankzij de theorie-online cursus in combinatie met onze klassikale cursus slaagt 95% van onze kandidaten in eenmaal voor het theorie-examen. Wist u dat gemiddeld 70% per theorie-examen zakt! Bij ons dus niet. Met ons leerlingvolgsysteem kunnen wij de ontwikkelingen en vorderingen per leerling bijhouden. Zodra je de theorie voor minimaal 80% beheerst volg je bij ons de klassikale cursus een dag of een paar dagen voorafgaand aan je examen. Zo breng je gericht de theorie in de praktijk. Een mens leert door te zien, te horen en te doen. Met onze methode combineer je dit principe maximaal en behalen wij daardoor een hoog slagingspercentage.

Kijk bij Theoriecursus voor meer informatie.

Nog een paar voordelen waarom rijles bij Easy2Drive Verkeersopleidingen extra aantrekkelijk is;

  • Een hoger dan gemiddeld slagingspercentage.
  • Dat de vorderingen van onze cursisten op een leskaart worden bijgehouden.
  • Duidelijke en aantrekkelijke voorwaarden.
  • Een eigen, vaste instructeur die ook meerijdt met het examen.
  • Individuele autorijles, je haalt geen andere leerlingen op.
  • Persoonlijke aandacht en verregaande begeleiding.

Kortom; Een rijschool wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit!

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws. Tevens kun je gebruik maken van onze speciale Facebook aanbiedingen

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |