Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Scooterrijbewijs halen in 1 dag!

Wil je scooter of brommer rijden? Dan heb je het bromfietsrijbewijs (AM) nodig

Scooterrijles bij Easy2Drive Verkeersopleidingen Huizen voor Almere, Huizen, 't Gooi, Amsterdam, Utrecht, Bussum, Hilversum, Eemnes, Laren, Blaricum, Muiden, Muiderberg, Naarden, Flevoland, Vechtstreek, Kortenhoef, Loosdrecht en nog veel meer plaatsen!

 

Theorie bromfiets en snorfiets

Voor het behalen van je scooterrijbewijs (zowel bromfiets als snorfiets) moet je eerst je bromfietstheorie halen. Het theorie examen kost bij het CBR € 48,00. Voor het reserveren en verdere administratieve afwikkeling van dit examen rekenen wij € 12,00. Voor het reserveren van dit theorie examen kun je contact met ons opnemen. Je kunt theorie examen bij het CBR doen vanaf 15,5 jaar.

Je kunt zelf via mijn.cbr.nl een theorie-examen reserveren wanneer het jou uitkomt. Het CBR rekent € 48,00 voor een theorie-examen auto, motor of bromfiets.

Als wij voor u de reservering uit handen nemen rekenen wij € 60,00. Zodra de betaling bij ons binnen is, versturen wij het benodigde reserveringsnummer voor het examen zodat u hieraan kunt deelnemen.

Theoriecursus Bromfiets

Voordat je begint aan je bromfietsopleiding moet je aldus in het bezit zijn van je theorie, pas dan mag je de openbare weg op om rijles te volgen. Je mag theorie-examen doen voor de bromfiets vanaf 15,5 jaar. Als je op of rond je 16e verjaardag je bromfietsrijbewijs wilt halen dan adviseren wij je ervoor te zorgen dat je ongeveer 1 tot 2 maanden voor je verjaardag in het bezit bent van je theorie. Het theorie-examen is best pittig en er wordt veel van je gevraagd. Met name jongeren tussen 15 en 17 jaar hebben best veel moeite om het theorie-examen te halen. Door onze cursus te volgen slaagt echter ook deze doelgroep voor 95% in 1 keer en daar kun je jezelf een hoop extra kosten mee besparen. De kosten voor de cursus zijn € 99,00 en dat is inclusief het Basic online theoriepakket.Bekijk hier de beschikbare cursusdagen.

Praktijk rijlessen bromfiets en snorfiets

Na het behalen van je bromfietstheorie kun je rijlessen volgen. Bij ons haal je je scooterrijbewijs in 1 dag. Je begint 's morgens en 's middag doe je examen bij het CBR. Bromfietsrijles wordt door ons gegeven op onze scooters. Wij geven niet aan meer dan 3 leerlingen tegelijk les. Dat bevordert het leertempo en zorgt ervoor dat je sneller slaagt. De meeste rijscholen geven scooterrijles aan 4 of zelfs meer leerlingen tegelijk. Voor het volgen van brommerrijlessen moet je 16 jaar zijn!

Scooterrijles in de winter

Met name bromfietsopleidingen gaan het hele jaar door, dus ook in de winter! Onze scooters zijn voorzien van handvatverwarming en met de juiste kleding dus optimaal bestand tegen de kou!

Brommerpakket Duo / Trio inclusief theorie

                                

Dit is inclusief:

 • Gebruik van helm en handschoenen
 • Online theoriecursus 30 uur en theorie-examen
 • 4 bromfiets rijlessen (duo of trio) van 1 uur
 • Praktijkexamen bij het CBR

Kijk hier voor onze aanbiedingen

Bromfiets privéopleiding

                               

Dit is inclusief:

 • gebruik van helm en handschoenen
 • Praktijkles beheersing van de brommer (d.m.v. oefeningen)
 • 4 praktijklessen privé op de weg
 • Praktijkexamen bij het CBR

Kijk hier voor onze aanbiedingen.

Rijbewijs halen? Kies voor Easy2Drive Verkeersopleidingen!

Velen zijn je al voorgegaan en hebben met tevredenheid hun rijopleiding bij ons gevolgd. Onze gepassioneerde instructeurs hebben voor ieder een leuke, vlotte en snelle scooteropleiding in petto. Door met positieve feedback te werken, wordt je coachend begeleid naar het behalen van je rijbewijs waarbij de balans tussen een goede sfeer, professionaliteit en humor centraal staat.

 

Nog een paar voordelen waarom rijles bij Easy2Drive Verkeersopleidingen extra aantrekkelijk is;

 • Een hoger dan gemiddeld slagingspercentage.
 • Dat de vorderingen van onze cursisten op een leskaart worden bijgehouden.
 • Duidelijke en aantrekkelijke voorwaarden.
 • Een eigen, vaste instructeur die ook meerijdt met het examen.
 • Individuele autorijles, je haalt geen andere leerlingen op.
 • Persoonlijke aandacht en verregaande begeleiding.

Kortom; Een rijschool wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit!

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws. Tevens kun je gebruik maken van onze speciale Facebook aanbiedingen

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |