Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Theoriecursus Auto en Scooter in 1 dag!

Behaal je theorie-examen eenvoudig na het volgen van onze theoriecursus van 1 dag!

Gemiddeld zakt 70% voor het theorie-examen (bron: CBR) maar als onze klassikale theoriecursus in 1 dag wordt gevolgd in combinatie met ons theorie onlinepakket slaagt via Easy2Drive Verkeersopleidingen minimaal 70% de eerste keer! De cursussen worden gegeven voor kandidaten in 't Gooi, Almere, Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Hout, Almere Poort,  Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, 's Graveland, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Muiderberg, Muiden, Naarden, Nerderhorst den Berg, Weesp en omgeving.

Hoe werkt het?

Zodra je bij ons de theoriecursus in 1 dag boekt, ontvang je een link om het online theoriepakket te downloaden en kun je meteen beginnen met leren. Wij reserveren na ontvangst van de betaling direct een theorie-examen. Via ons leerlingvolgsysteem kunnen wij je vorderingen inzien en bijhouden. Zodra je tenminste 80% van het online theoriepakket hebt doorlopen, delen wij je in op een cursusdag vlak voor je examen plaatsvind. Tijdens de cursus gaan we dieper op de materie in en oefenen we gezamenlijk een aantal examens waarbij tevens op basis van de individuele behoefte gerichte begeleiding plaats vind. Iedere deelnemer gebruikt hiervoor een door ons beschikbaar gestelde tablet. De cursus start om 9 uur en eindigt om 17 uur. Na de cursus heb je nog een paar dagen de tijd om zoveel mogelijk examens te oefenen via ons online theorie-pakket en/of je komt bij ons op de tablet gratis theorie-examens oefenen. Je gaat op eigen gelegenheid naar het examen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de cursus zijn € 99,00 exclusief theorie-examen maar inclusief het Basic online theoriepakket 30 uur. Aanmelden of meer informatie opvragen kan via ons contactformulier of per telefoon.

Theorie-examen klassikaal

Je kunt tegenwoordig op verschillende manieren theorie-examen doen bij het CBR. De meesten kiezen voor het traditionele klassikale examen. Op de pagina 'Theorie-examen; Hoe gaat dat?' kom je meer te weten over de gang van zaken en mogelijkheden omtrent het klassikale examen.

De uitslag

Na afloop van het examen krijg je niet alleen meteen de uitslag in beeld en ook kort de fout beantwoorde vragen. Dit kan je helpen om (eventueel samen met je opleider) het vervolgtraject te bepalen.

Theoriecursus Auto

Met ingang van 1 januari 2017 is de theoriecursus voor de auto geintegreerd in de rijlespakketten. Je mag alvast theorie-examen doen als je 16 jaar bent en na het behalen van je theorie is dit 1,5 jaar geldig. Natuurlijk kun je ook, als je geen leerling van ons bent, bij Easy2Drive Verkeersopleidingen je theoriecursus Auto volgen. De cursus vind elke zaterdag om 9 uur plaats en duurt tot 17:30 uur.

Het theorie-examen voor de categorie Auto (B) 

1. Gevaarherkenning. Je krijgt 25 vragen over gevaarherkenning. Je hebt 8 seconden de tijd om een vraag te beantwoorden. Dit lijkt kort, maar straks op de weg moet je vaak nog sneller beslissen! Je moet van Gevaarherkenning 13 vragen of meer goed hebben.

2. Kennis. Je krijgt 12 vragen over Verkeersregels. Je moet 10 vragen of meer goed hebben.

3. verkeersinzicht. Je krijgt 28 vragen en daarvan moet je 25 vragen of meer goed hebben.

Het uitslagformulier wordt ook aangepast. Op dit formulier wordt nu uitgelegd hoe goed de kandidaat elk examenonderwerp beheerst. Hiermee kan de kandidaat zich, eventueel samen met zijn opleider, goed voorbereiden op praktijklessen en een eventueel herexamen. Aan het einde van het examen krijgt de kandidaat de fout beantwoorde vragen niet meer te zien. In plaats daarvan focussen we op de examenonderwerpen en hoe de kandidaat deze beheerst.

De examenonderwerpen zijn anders verwoord. De huidige 25 onderwerpen zijn geherformuleerd en samengevoegd tot in totaal negen examenonderwerpen. Hier vindt u de negen onderwerpen waarover in het examen vragen gesteld worden.

Theoriecursus Scooter (bromfiets)

Voordat je begint aan je bromfiets- of scooteropleiding moet je in het bezit zijn van je theorie, pas dan mag je de openbare weg op om rijles te volgen. Je mag theorie-examen doen voor de bromfiets of scooter vanaf 15,5 jaar. Als je op of rond je 16e verjaardag je bromfietsrijbewijs wilt halen dan adviseren wij je ervoor te zorgen dat je ongeveer 1 tot 2 maanden voor je verjaardag in het bezit bent van je theorie. Het theorie-examen is best pittig en er wordt veel van je gevraagd. Met name jongeren tussen 15 en 17 jaar hebben best veel moeite om het theorie-examen te halen. Door onze cursus te volgen slaagt echter ook deze doelgroep voor 95% in 1 keer en daar kun je jezelf een hoop extra kosten mee besparen.

Het theorie-examen voor de bromfiets bestaat uit één deel; Verkeersregels en verkeersinzicht. Je krijgt 50 vragen over Verkeersregels en Verkeersinzicht. Je moet van Verkeersregels en Verkeersinzicht 43 vragen of meer goed hebben.

Cursusdata

28-10-2023                 Theoriecursus Scooter (Vol)

11-11-2023                   Theoriecursus Auto (Vol)

25-11-2023                 Theoriecursus Scooter (Vol)

9-12-2023                   Theoriecursus Auto (Vol)

13-01-2024                 Theoriecursus Auto (Vol)

27-01-2024                  Theoriecursus Scooter (nog 10 plaatsen beschikbaar)

Velen zijn je al voorgegaan en hebben met tevredenheid hun rijopleiding bij ons gevolgd. Per jaar begeleiden we meer dan 800 mensen bij het behalen van een rijbewijs. Onze gepassioneerde instructeurs hebben voor ieder een leuke, vlotte en snelle opleiding in petto. Door met positieve feedback te werken, wordt je coachend begeleid naar het behalen van je rijbewijs waarbij een goede sfeer en professionaliteit centraal staan.

Nog een paar voordelen waarom rijles bij Easy2Drive Verkeersopleidingen extra aantrekkelijk is;

  • Een hoger dan gemiddeld slagingspercentage.
  • Dat de vorderingen van onze cursisten op een (digitale) leskaart worden bijgehouden.
  • Duidelijke en aantrekkelijke voorwaarden.
  • Een eigen, vaste instructeur die ook meerijdt met het examen.
  • Individuele autorijles, je haalt geen andere leerlingen op.
  • Persoonlijke aandacht en verregaande begeleiding.

Kortom; Een rijschool wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit!

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws. Tevens kun je gebruik maken van onze speciale Facebook aanbiedingen

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |